Eccotemp este alegerea ideală pentru utilizarea în aer liber

Portabilitate

Dacă îți place aventura și ai fost restricționat din cauza gândului de a face duș rece în lac, acest dispozitiv este pentru tine. Dușurile în aer liber pot fi suportate pentru câteva zile în timpul vacanței. Cumpărați acest produs și uitați de restricțiile geografice.

Dintre toate încălzitoarele de apă, Eccotemp L5 este cel mai potrivit dacă vă plac activitățile în aer liber. Flexibilitatea și accesibilitatea acestui echipament sunt incomparabile. Funcționarea cu propan și fără rezervor îl face cel mai bun.

Căutați un încălzitor de apă pe care îl puteți lua oriunde? Încercați încălzitorul portabil fără rezervor Eccotemp L5 cu duș în aer liber. Doar montează-l și atașează-l la un rezervor de propan, și voila! Obțineți apă caldă instantaneu.

Eccotemp L5 este cel mai tare dintre încălzitoarele de apă portabile fără rezervor disponibile în prezent. Pentru prețul său redus obțineți mai mult de 5 litri pe minut de apă caldă în câteva secunde.

Temperatura de asemenea depinde de reglarea presiunii. Cantitatea de presiune de la sursa de apă are foarte multe de-a face cu nivelurile de temperatură și debitul. În cazul în care vă faceți griji că apa curge toată noaptea, Eccotemp L5 se oprește automat după 20 de minute de muncă constantă.

Arzătoarele se aprind automat imediat ce detectează debitul de apă. În plus, tot ce ai nevoie pentru instalare este inclus în cutie.

Deci, cum funcționează? Porniți robinetul și setați temperatura la nivelul dorit și selectați presiunea apei pe care o preferați din diversele setări de pulverizare. Este atat de simplu.

Eccotemp L5 încălzește apa la 26-65 grade Celsius și începe cu un debit de 1,9 litri pe minut care crește până la 5,6 litri pe minut. Pentru siguranță, se oprește automat după 20 de minute. Deși aceasta este o caracteristică plăcută, ar fi fost mai bine să existe un comutator manual care să poată menține permanent apa curgând la pornire.

Avantaje

  • Pentru dimensiunile sale compacte, Eccotemp L5 are meritele sale:
  • Ieftin
  • La doar puțin peste 100 de dolari, Eccotemp L5 face o muncă satisfăcătoare de a furniza instantaneu apă caldă la presiune și debit constante pentru utilizare ușoară.

Posturi din aceeași categorie: