Top motive pentru care sa folositi un PopSocket

De cate ori ati vazut discuri circulare ciudate atasate la spatele unui telefon? In cazul in care nu stiti, aceste accesorii sunt ceea ce numiti un PopSocket. PopSockets sunt foarte populare si in cerere chiar acum, in special printre tinerii utilizatori de telefoane mobile. Dar, ce sunt aceste PopSockets si pentru ce le folositi?

PopSockets sunt pur si simplu cercuri de plastic atasate la spatele unui telefon sau a unei huse cu un adeziv adeziv. Acestea se misca de doua ori si seamana cu un mic asistent. De asemenea, este foarte usor sa le eliminati.

Ce este atat de grozav despre aceste PopSockets si ceea ce le face foarte populare, atunci?

Evita scaparile accidentale si asigura o priza mai buna

Aderenta aditionala este cea mai evidenta utilizare a PopSocket-ului. Este in special folositor pentru smartphone-urile de dimensiuni mai mari. Daca de multe ori aveti tendinta de a va scapa prea mult dispozitivul sau daca mainile dvs. sunt destul de mici, ceea ce face dificil sa va tineti telefonul confortabil, PopSockets va remedia imediat toate aceste probleme.

Cu PopSockets, puteti sa tineti dispozitivul cu o singura mana si sa il rasfoiti fara probleme. In plus, este si mai confortabil daca trebuie sa tineti telefonul mult timp. PopSockets va permite, de asemenea, sa infasurati doar cele doua degete in jurul telefonului si sa faceti telefonul sa para ca pluteste in mana. In acest fel, puteti avea acces mai rapid la dispozitivul dvs. si puteti fi mereu pregatit de camera, ceea ce ne duce la urmatorul avantaj al unui PopSocket.

Fa-ti selfie-urile perfecte

In afara de a va oferi o mai buna aderenta la telefonul dvs., PopSockets sunt, de asemenea, ideale atunci cand vine vorba de facut serfie-uri. Acest lucru este, desigur, un plus imens pentru toti fanii de selfie-uri.

De ce? Deoarece este mai usor sa tineti dispozitivul cu o singura mana, devine usor sa ajungeti la butonul de poza. Acest lucru va va oferi, de asemenea, mai multa libertate atunci cand vine vorba de unghiul cel mai bun. Manerul robust inseamna, de asemenea, ca nu trebuie sa va grabiti in timp ce cautati fotografia cea mai buna.

Inainte de aparitia PopSockets, multi oameni si-au folosit ambele maini atunci cand faceau selfie-uri. Dar, dupa ce au cumparat un PopSocket, ei fac mai multe selfie-uri decat inainte, pentru ca isi pot pastra dispozitivul la unghiuri mai interesante si mai avantajoase, cu mai putina agitatie.

Suportul perfect pentru telefonul tau

Daca vreti vreodata sa va sprijiniti telefonul sau tableta pentru o vizionare mult mai buna si confortabila pe masura ce jucati jocuri sau vizionati videoclipuri, PopSockets te rezolva si pe tine. Acest lucru elimina necesitatea de a va crea propriul stand de telefon sau de a cumpara unul.

In timp ce s-ar putea sa vi se para o prostie la inceput, puteti folosi de fapt un PopSocket in multe moduri interesante. Poate necesita un pic de timp de invatare pentru a stapani utilizarea lui. 

Dar, dupa un timp, vi se va parea un accesoriu indispensabil pentru telefonul dvs.

Posturi din aceeași categorie: