Un ghid rapid pentru procesul de inregistrare a domeniului

Inregistrarea domeniilor este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faceti atunci cand creati site-ul dvs. Web. Dar, ce este un nume de domeniu? De ce trebuie sa aveti propriul nume de domeniu in primul rand?

Numele de domeniu este, in principiu, adresa unde site-ul dvs. este gasit online. BluePlates.com este un nume de domeniu. Aici oamenii merg sa verifice site-ul dvs. Web. Atat de simplu este.

Veti vedea adesea cateva reclame pentru site-ul gratuit online. Cu toate acestea, acestea nu utilizeaza propriul nume de domeniu. Ce veti obtine in schimb este numele dvs..exemplu.com care nu este intr-adevar ideal pentru multe motive.

Bine ca procesul de inregistrare a propriului nume selectat de domeniu nu necesita stiinta de rachete. De fapt, este un proces fara durere si rapid pe care il puteti termina imediat.

Alegeti un nume de domeniu

Probabil presupuneti ca alegerea domeniului potrivit este foarte usoara si va dura doar cateva minute. Cu toate acestea, exista o arta care sa-l tina scurt, usor de scris, usor de retinut si va explica imediat site-ul dvs. publicului tinta. Veti gasi ca majoritatea ideilor dvs. bifeaza aceste baze, dar nu va puteti inregistra domeniul in principal deoarece altcineva v-a batut.

Un bun exemplu de domeniu este BluePlates.com. Este scurta, simpla, usor de retinut si nu va confunda niciodata oamenii cand aud sau o vad. Daca puteti gasi un nume ca acesta care nu este inca luat, continuati imediat cu inregistrarea domeniului.

Selectati un registru de domeniu

Un registrator este doar un cuvant fantezist folosit pentru a fi asociat unei companii care va poate inregistra numele de domeniu in numele dvs. Detaliile tehnice murdare nu conteaza pentru incepatori. Ceea ce conteaza este ca alegeti un registrator de calitate si de incredere care are o experienta stelara in domeniu pentru a va asigura ca inregistrarea domeniului dvs. va functiona cat mai usor posibil.

Achizitionati numele de domeniu

Partea cea mai usoara din toate acestea este de fapt achizitionarea numelui de domeniu. Toti gazdele web si registratorii fac procesul de cumparare foarte nedureros si rapid si este doar o simpla trecere pas cu pas. De cele mai multe ori, puteti plati cu orice card de debit sau de credit. Multe companii accepta si plati PayPal.

Procesul de inregistrare a domeniului este o procedura foarte usoara si rapida in momentul in care intelegeti toate intrarile si iesirile. Secretul aici este acela de a gasi numele de domeniu potrivit si de a-l cumpara cat mai curand posibil, astfel incat nimeni altcineva sa nu ajunga acolo mai intai.

Amintiti-va ca exista multi alti proprietari de site care aspira acolo ca si dvs., care vin si cu un nume de domeniu. S-ar putea sa se gandeasca la exact la fel cu ceea ce aveti in minte, deci pierderea timpului nu este o optiune aici. Acesta va va costa doar cativa dolari pentru a cumpara un nume de domeniu si continuati cu inregistrarea domeniului, astfel incat nu exista nici un motiv sa va ganditi de doua ori si sa va dati un drum.

Popsocket – vei face cele mai reușite selfie-uri cu familia și prietenii, testând rezistența celui mai cool accesoriu pentru gadgeturi în acest moment. Citeste mai mult

Posturi din aceeași categorie: