Cele mai bune suporturi de telefon pentru mașină

Introducere 

Un suport pentru telefon vă transformă telefonul mobil într-un sistem de navigație, sistem media și un dispozitiv de comunicare fără atingere. El vă protejează telefonul și pe voi de lege. Există numeroase suporturi de telefon pe piață și e din ce în ce mai greu să alegem unul potrivit. Acest articol vă va prezenta cele mai bune suporturi de telefon pentru nevoile și preferințele voastre.

1. iOttie Easy One Touch 4 Dashboard 

iOttie este un suporturi de telefon pentru mașină ușor de folosit care se poate ancora oriunde pe bord sau pe parbriz. Folosește mecanismul Easy One Touch care permite montarea și demontarea telefonului din suport cu un singur gest.

Suporturi de telefon pentru mașină

Are un braț telescopic cu care puteți poziționa telefonul cu ușurință. Are un mecanism de prindere foarte bun care vă ține telefonul stabil pentru a putea fi lizibil și dacă vă aflați pe drumuri cu denivelări.

2. Suport magnetic de telefon WizGear 

WizGear dacă vă place simplitatea și este o caracteristică importantă a mașinii voastre, atunci acest suport de telefon este ideal pentru dumneavoastră.

Suport magnetic auto pentru telefon – prindere pe grila auto, rotire 360°

Are un design simplu și este la fel de simplu de montat. Are plăci magnetice pe interior cu care ancorează telefonul. Aceste plăci magnetice sunt suficient de puternice pentru a compensa șocurile și vibrațiile din timpul mersului. Este un suport de telefon foarte accesibil.

3. Vansky 3-in-1 suport de telefon universal

Dacă vă place simplitatea și este o caracteristică importantă a mașinii voastre, atunci acest suport de telefon este ideal pentru dumneavoastră. Are un design simplu și este la fel de simplu de montat. Are plăci magnetice pe interior cu care ancorează telefonul. Aceste plăci magnetice sunt suficient de puternice pentru a compensa șocurile și vibrațiile din timpul mersului. Este un suport de telefon foarte accesibil.

4. Suport de telefon  MPOW

Poate fi montat în fanta pentru CD din mașină. În acest loc, telefonul se află într-o poziție ideală pentru a putea fi pus la încărcat fără să obtureze vizibilitatea. Suportul se poate roti 360 de grade, ceea ce vă permite să îl setați în orice poziție doriți. Mecanismul de prindere este ajustabil, fiind compatibil cu majoritatea telefoanelor. Are un buton de eliberare rapidă pentru a putea scoate telefonul rapid atunci când coborâți din mașină.

5. Suport de telefon Humixx 

Acesta este cel mai elegant și compact suport de telefon magnetic din lista Hummix. Poate fi montat pe orice suprafață dreaptă cu ajutorul piciorului adeziv. Suportul folosește magnetți pentru a ține telefonul. Suprafața din silicon protejează telefonul de zgârieturi. Se poate roti 360 de grabi, fiind posibil să îl poziționați după bunul plac. Este compatibil cu orice dispozitiv mulțumită magneților pe care îi utilizează.

6. Suport pentru telefon Spigen Kiel K40

Dacă sunteți mai interesați de aspect, atunci acesta este cea mai bună alegere. Are un preț resonabil, pe lângă atât. Singurul lucru care îi scade popularitatea este faptul că are o singură poziție, pe orizontală în modul peisaj. Este ideal dacă vă interesează un suport pentru navigație.

Concluzie

Noi vi-am prezentat cele mai bune opțiuni în legătură cu suporturile de telefon. Vă recomandăm să cumpărați unul pentru siguranță și ușurință la volan. Vă dorim o zi minunată.

Posturi din aceeași categorie: