Lucruri de stiut despre Suporturile de Ski de Masina

Transportarea snowboard-urilor sau a skiurilor este mult mai usoara decat era in trecut. Asta multumita diferitelor suporturi de ski de masina disponibile pe piata.

In zilele noastre, exista multe feluri de suporturi pentru echipamentul tau de iarna. Majoritatea suporturilor pot tine atat snowboard-uri cat si skiuri. Unele pot cara echipamentul tau, altele pe al intregii familii. Montarea suporturilor pentru sportul tau favorit de iarna e posibila pe multe masini. De fapt, poti monta un suport de ski de masina chiar tu.

Suporturi de ski de masina

Suporturi de Ski vs Suporturi de Snowboard – Care e diferenta?

Din mont ce nowboard-urile si skiurile au acelasi profil privind grosimea, multe suporturi le pot acomoda pe ambele. In ale cazuri, vei putea cara fie skiuri, fie snowboard-uri. Cel mai versatil design de suport de ski de masina le permite sa fie o sulutie excelenta pentru anumite tipuri de echipament. Multe suporturi suporta atat snowboard-uri cat si skiuri.

Suporturi de ski de masina

Dar, ele sunt diferite de suporturile de bicicleta. Acesta este motivul pentru care cei mai multi producatori includ suporturile de ski si snowboard intr-o categorie diferita pentru suporturi de iarna care pot functiona pentru diferite echipamente de sporturi in zapada.

Ce fel de suporturi de ski ar trebui sa alegi?

Practic, exista cateva tipuri de suporturi pe care ar trebui sa le iei in considerare. Acestea sunt suportul de ski tip bara pe acoperis, suporturile de acoperis, cele 4×4, la fel si cele magnetice.

Fiecare categorie are propriile plusuri si minusuri. In timp ce suporturile de ski sunt limitate la tipul de masina pe care il ai, multe dintre ele sunt destul de versatile incat sa se potriveasca pe diferite tipuri de masini.

Cum montezi suporturile de ski?

Exista cateva metode prin care puteti monta suporturile de ski. Multi schiori folosesc o bara transversala pentru a monta suporturile de ski. Se poate face prin alunecarea suportului pe bara. Unii oameni folosesc bari pentru montarea suporturilor de ski. Daca este cazul tau, o sa ai nevoie de distantiere suprapuse pentru inaltare. Daca iti place sa atasezi suporturile de ski pe barele transversale, o sa o poti face prin utilizarea unor benzi la partea inferioara a suportului. Acestea sunt suporturi care se deplaseaza pe partile frontale ale transverselor. In cazul in care suporturile de ski vin cu un fel de protectie antifurt, este momentul in care puteti bloca rafturile de schi la traversele si schiurile din raft.

Ai nevoie sa angajezi un profesionist sa iti instaleze suporturile de ski pe masina?

Multe suporturi de ski pot fi instalate de tine. Nu e nevoie sa chestuiesti bani pe o instalare profesionala. Producatorii de suporturi de ski de calitate ofera instructiuni pas cu pas pentru instalarea acestora. Cele mai bune brand-uri ofera posibilitatea sa instalezi suporturile fara a folosi vreo unealta. Oricum, la sfarsitul zile, alegerea e a ta. Daca nu ai timp sa montezi un suport de ski, poti oricand apela la un profesionist.

Citiți mai multe despre acest subiect supapa EGR.

Posturi din aceeași categorie: