Weber nu lasă de dorit cu un sistem de gătit bine conceput

Caracteristica definitorie a grătarului Spirit este grătarul de înaltă performanță. Când gătiți pe un Spirit, veți avea o încălzire foarte uniformă pe grătare și veți avea foarte puține flăcări. Dacă obișnuiți să faceți grătar pe grătare ieftine pe gaz, atunci grătarul pe un Spirit va fi o mare schimbare în bine pentru dvs.

Cu toate acestea, având în vedere că aceste grătare sunt susținute de o garanție de 10 ani din industrie, bănuiesc că vor dura mult timp.

Ce îl face pe Spirit E210 bun

Weber Spirit II E 210 este suficient de compact pentru orice loc, dar are cele mai multe caracteristici identice cu seria mai scumpă Genesis. Weber a făcut o treabă excelentă în actualizarea caracteristicilor acestui grill pentru a îmbunătăți designul de la modelele anterioare.

Noul grătar cu propan lichid Weber Spirit II E 210 vine în mai multe culori pentru a merge cu orice decor exterior, în timp ce modelul vechi era un negru standard. Cu toate acestea, designul mai puțin popular al gazelor naturale vine încă în negru. Alte îmbunătățiri la 210 includ grilele de gătit din fontă din porțelan-email și mutarea comenzilor pe panoul frontal. În plus, rafturile de pe noul model se pliază, unde vechiul model avea rafturi laterale fixe.

Noile modele Spirit vin cu design open cart, pe când modelele anterioare aveau design closed cart cu o ușă. Această caracteristică ajută la menținerea grătarului mai curat și permite accesul mai ușor la scule și la rezervorul de propan.

Cea mai mare actualizare este aceea că Spirit are acum aceeași garanție de 10 ani pentru toate componentele care vin cu seria Genesis mai scumpă.

Ce nu-mi place

Dezavantajul pentru mine este în simplitatea acestui grătar. Nu există suplimente cu seria Spirit, precum un Sear Station, un arzător lateral sau lumini încorporate. Dacă sunteți în căutarea a ceva cu mai mult bling, atunci uitați-vă la modelele mai mari de la Genesis sau Summit.

Cealaltă problemă cu acest grătar este zona mică de gătit. Dacă faceți grătar pentru un număr mare de oameni, veți dori cel puțin să treceți la un model Spirit E 310 pentru a vă crește zona de gătit.

Noul model Spirit E 210 vine de asemenea doar cu două roți, ceea ce înseamnă că va trebui să-l ridicați și să îl împingeți ca pe o roabă pentru a muta grătarul. Dacă vă mutați grătarul de fiecare dată când doriți să gătiți, poate doriți să luați în considerare modelele Genesis.

Posturi din aceeași categorie: