Masina de tuns iarba Greenworks folosește un sistem de tăiere cu două lame

GreenWorks 25302 Recenzie pentru tuns iarba cu baterii G-MAX

Odată cu îmbunătățirea rapidă a tehnologiei cu baterii și motoare electrice, categoria de mașină de tuns iarba fără fir se completează rapid cu produse de cea mai bună calitate, iar testarea noastră a cositoarei GreenWorks G-Max ne-a trezit cu adevărat cât de bună poate fi o mașină de tuns iarba fără fir.

Nu atât de mult timp în urmă, mașinile de tuns iarbă alimentate cu baterii nu erau altceva decât un gimmick, dar cu ultimele salturi înainte în tehnologia bateriei de tuns iarbă, ei sunt acum un concurent serios dacă sunteți pe piață pentru o nouă mașină de tuns iarba.

Există un lucru despre bateriile care pot fi confuze pentru unii oameni, cele două baterii incluse sunt diferite. Ambele se potrivesc cositoare Greenworks 25302 G-MAX, dar sunt capacități diferite. Una este de 2 Ah, iar cealaltă de 4Ah. Nu prea sunt sigur de ce au făcut-o în acest fel, cred că a fost o modalitate de a reduce timpul de rulare până la 70 de minute, dar a reduce costurile.

Singura noastră plângere atunci când avem de-a face cu sistemul de baterii, este că încărcătorul inclus se potrivește doar cu o singură baterie simultan. Acest lucru poate fi un pic frustrant dacă aveți un gazon mai mare de cosit și trebuie să așteptați să se încarce două baterii.

În afara cutiei și depozitare

Dacă vă îngrijorează faptul că există prea multă asamblare de tunsori electrice Greenworks G-MAX 40v din cutie, nu o faceți. Configurarea este relativ nedureroasă și o poți avea la dispoziție și gata să meargă în aproximativ 5 minute. Atunci trebuie doar să încărcați bateriile, desigur!

Cositorul are o priza mulching preinstalata, va trebui sa o inlaturati daca nu doriti sa utilizati caracteristica de mulching. Procedura de depozitare a cositoarei este destul de simplă, mânerul se pliază rapid și ușor și se depozitează frumos și îngrijit. Manualul recomandă faptul că dacă îl păstrați pentru orice perioadă de timp, încărcați bateria cel puțin la fiecare 2 luni.

Putere de tăiere

Masina de tuns iarba Greenworks G-MAX 40V folosește un sistem de tăiere cu două lame, ceea ce am găsit sunt o caracteristică excelentă.

Posturi din aceeași categorie: