Această drujbă este ușor de folosit

Carcasa de pe unitate Husqvarna 445 poate fi scoasă cu ușurință. Are trei prinderi care se pot deschide cu o unealtă universală. Asta oferă acces rapid la motor, ceea ce este convenabil când trebuie să înlocuiești bujia sau să cureți filtrul de aer. Filtrul de aer este făcut din fetru și poate fi scos ușor.

În fața unității sunt câțiva țepi care constituie o măsură importantă de siguranță pentru a ține drujba stabilă în timpul operării. În față se află și amortizorul pentru a reduce zgomotul și a redirecționa fumul din calea utilizatorului.

În sfârșit, există câteva arcuri de oscilație pe unitate. Acestea sunt excelente pentru a reduce vibrația din mânere, care la rândul său reduce oboseala operatorului.

Motor

Husky 445 are un motor X-Torque 2 stroke 45.7cc capabil să producă 2.8CP. Motorul X-Torque a fost proiectat să îmbunătățească consumul de combustibil și să fie în limitele regulilor pentru protejarea mediului. Această drujbă este mai mult decât decentă pentru un utilizator obișnuit.

În timpul operării, drujba are o viteză maximă de 9000 de rotații pe minut, și o viteză în repaus de 2700 rotații pe minut. Capacitatea de combustibil este de 450ml, iar consumul este estimat la 481 g/kWh. Te vei întreba ce înseamnă asta – folosind niște matematică de bază putem calcula că la folosire intensă (9000 rpm) vei folosi 1.55 litri pe oră. Asta depinde și de combustibilul folosit, dar valoarea este aproximativă. Este o drujbă destul de ieftin de operat.

Cu privire la combustibil, ar trebui să folosești benzină fără plumb cu un cifra octanică de minim 87, deși la nivel de performanță mai mult înseamnă mai bun. Asta este în special important dacă folosești drujba la rotații maxime pentru o perioadă – un combustibil cu cifra octanică de peste 90 va fi cu siguranță util pe termen lung. Combustibilul ar trebui combinat într-o rație de 50:1 cu un ulei de combustibil two stroke de calitate. Uleiurile făcut pentru motoare four stroke sau cele răcite pe apă NU ar trebui să fie adăugate. Husqvarna recomandă să folosiți doar uleiul lor special. Pentru fiecare 10 litri de benzină, adaugăm 0.2 litri de ulei.

Posturi din aceeași categorie: