Ariens este făcut să curețe zăpada adâncă

Auto-Turn este proiectat pentru a scuti operatorul de efort și trageri într-un viraj, și îi permite să ghideze mașinăria cu precizie fără a ajusta viteza. Nu sunt necesare ajustări manuale pentru a activa funcția. Aceasta este disponibilă și pe Ariens Deluxe 30 și pe toate modelele din Ariens Platinum, Professional și Hydro-Pro.

Motor Ariens AX 254 cc

Acest motor făcut de LCT are cuplu mai mult decât dublu față de un motor 208cc. Îmi place mult acest motor – pornește ușor și are destulă putere. Nu mă aștept să ai probleme cu acest motor, dar dacă ai, LCT și Ariens muncesc cot la cot astfel încât dealer-ul tău local Ariens să îți rezolve problema în garanție rapid.

Motorul Ariens AX 27 Nm are destulă putere. Are mai mult cuplu decât motorul B&S care este de asemenea disponibil pe Ariens Deluxe 28+. Este silențios pentru mărimea sa. Am fost plăcut surprins de cuplul motorului. Știi cât de grea devine zăpada după ce a trecut prin suflător o dată – motorul AX s-a descurcat cu 25 de cm de zăpadă fără probleme.

Mulți dintre voi sunteți nesiguri de Ariens AX (făcut de LCT) pentru că este un nume mai degrabă necunoscut. Dar vreau să vă asigur ca este mai bun decât un Tecumseh. Se va dovedi a fi unul din cele mai bune motoare pentru un suflător de zăpadă

Cred că acest motor de 245cc este bun pentru 80% din zăpezile pe care le avem în Statele Unite. Suflând zăpada în dimineața asta am avut sentimentul că pot curăța 35-40cm fără probleme. Dar – aș vrea să văd și variante de 291cc sau 369cc pe un model Ariens.

Ariens LCT Regulator

Are un regulator! Acest motor AX are un regulator! Este locat convenabil pe motor. Mulți dintre noi preferăm să punem motorul pe repaus după ce am muncit, așa că acest regulator este perfect! Peste două ore de timp de rulare pe o canistră de combustibil fac această unitate foartă eficientă.

Acest suflător de zăpadă este dimensionat pentru străzi de 2-3 mașini lățime. Se descurcă cu zăpadă de la 10 la 40cm cu ușurință și are destulă putere încât să sufle zăpadă grea și uemdă.

Posturi din aceeași categorie: