Acest model Ryobi oferă curent într-un mod excelent și economic

Prima oară se pornește mai greu, durează puțin ca combustibilul să ajungă unde trebuie, dar odată ce este distribuit în sistem, generatorul ar trebui să pornească din maxim șase trageri, chiar și la rece. Pentru noi o tragere a fost suficientă. Odată ce RYi2200 este pus în funcțiune, butonul auto idle poate fi apăsat, iar motorul va intra într-o stare inactivă până când o necesitate de curent cere mai mult de la el. Motorul se ambalează automat odată cu nevoia de curent. De asemenea, se va opri automat dacă nivelul lubrifiantului scade sub limitele siguranței.

Recenzie Ryobi RYi2200

Recent, am testat Ryobi 2200 generator ca sursă de curent pentru un frigider mai vechi. Necesitând 6.5 amperi printr-un fir, frigiderul abia a grăbit pasul generatorului. Am folosit generatorul și pentru a porni un ferăstrău circular pentru un proiect de construcție. Din nou, abia a fost nevoie de efort din partea generatorului. Totuși, pentru un ferăstrău staționar, lumina de suprasarcină a licărit puțin la început, dar apoi ferăstrăul nu a părut să piardă putere deloc.

Dacă ar trebui să critic generatorul, nu ar fi despre funcțiunea sa. Este compact, deci de așteptat este că accesul este puțin greu. Ar trebui să ai o pâlnie cu un tub flexibil pentru umplerea uleiului, deși se furnizează o pâlnie de hârtie. Capacitatea combustibilului este de asemenea limitată, dar cu un galon de benzină asiguri cam cinci ore de funcționare inactivă. În altă ordine de idei, generatoarele trebuie să fie împământate.

Această unitate are un terminal pentru împământare, dar dacă vrem să respectăm legea, cu greu am mai putea numi aceste generatoare portabile. Îți poți imagina că de fiecare dată când muți generatorul trebuie să pui o tijă de oțel (neinclusă) în pământ? Ca și cu orice unealtă sau aparat, lista de reguli de siguranță ocupă foarte mult din instrucțiuni, ceea ce nu e necesar pentru o persoană cu puțină gândire logică. Cuvintele Atenție și Pericol sunt mai vizibile decât Generator de 10 ori.

Recenzie Ryobi 2200 Generator cu invertor

Generatorul îți oferă 2200W putere de pornire și 1800W putere continuă, ceea ce îl face de ajuns pentru o rulotă sau funcțiuni de bază în casă în caz de pană.

Posturi din aceeași categorie: