Sfaturi de machiaj pentru doamnele care poartă ochelari de vedere

Ramele de ochelari pentru femei, în special cele grele sau mari, pot lăsa urme roșii sau urme pe obraji și pe nas. Asigură-te că aplici grundul pe locul exact unde stau ochelarii tăi. Dacă aveți transpirație cu bufeuri fierbinți sau pielea grasă, puteți pune fond de ten care absoarbe uleiul pe zonele respective și pudrați podul nasului pentru ca ochelarii să nu alunece în jos.

Găsiți echilibrul perfect între machiajul ochilor și ramă

Îți place să te joci cu diferite palete și look-uri de machiaj pentru ochi? Acel spațiu suplimentar de la fereastră îți servește drept galerie? Mergeți la scară mare dacă sunteți o minimalistă a machiajului, care preferă să poarte doar rimel, liner și corector. Totuși, asigură-te că ai suficient chip pentru a echilibra proporțiile cadrului mare și rămâi la un cadru subțire. 

Ramele de ochelari pentru femei, în special cele grele sau mari, pot lăsa urme roșii sau urme pe obraji și pe nas.

Aplică mascara neagră de îngroșare și volumizare 

Doamnele cu ochelari de vedere vă vor cere să vă curbați genele, așa că asigurați-vă că alegeți o formulă de volum sau de îngroșare în locul uneia care lungește. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca genele dvs. să vă înghiontească lentilele. Folosiți mâna opusă pentru ridicarea pleoapei, punând un vârf de deget pe osul sprâncenelor. Aceasta vă va permite să vă apropiați mai mult de rădăcinile genelor superioare.

Folosiți corector și cremă de ochi

Pielea din jurul ochilor se poate schimba odată cu vârsta și poate deveni mai uscată și mai subțire. În plus, toate ramele de ochelari de damă vor arunca umbre sub ochii dumneavoastră, lentilele exagerând decolorările și textura pielii. Rezolvați această problemă folosind combinația de corector și cremă de ochi pentru a ascunde aceste pete.

Posturi din aceeași categorie: