Bestseller-uri de la NYX Professional Makeup

Dacă abia a-i intrat în lumea comsmeticii și machiajului, cel mai accesibil rit de inițiere e să cumperni produsele NYX Professional Makeup. Nu e ceva foarte surprinzător având în vedere toată volvota din jurul firmei NYX. Până la urmă, cine nu vrea produse de aceeași calitate ca mărcile de top la prețuri mult mai mici?

Având produse care nu costă mai mult de 25$, NYX acoperă cu ușurință diferența dintre produsele cosmetice de lux și cele de la un magazin oarecare.

Ceva și mai interesant e că NYX oferă o gamă diversă și extinsă de produse. Asta înseamnă că cei înnebuniți după machiaje pot descoperi și experimenta cu diferite produse la un sfert din preț.

Fără alte introduceri, acestea sunt Bestseller-urile de la NYX care cu siguranță merită un loc special trusa ta de machiaj:

Grunduri de la NYX

Nicio altă marcă nu poate depăși grundurile oferite de NYX. Majoritatea grundurilor de la NYX au devenit o senzație în rândurile pasionaților de machiaj.

Persoanele care au pielea uscată se pot baza pe grundurile hidratrante și deschizătoare de ten. Și grundurile cu luciu și care acoperă porii pot funcționa de minune pe pielea uscată.

Grund pentru machiaj profesional NYX
Grund pentru machiaj profesional NYX

Însă dintre toate grundurile de la NYX, Angel Veil Primer e cel mai aclamat, acesta fiind considerat alternativa perfectă pentru grundul cu preț foarte piperat Hourglass Veil Mineral Primer.

Deși grundurile de la NYX nu sunt cele mai ieftine de pe piață, sunt cu siguranță cele mai de încredere și de aceea sunt atât de diferite de restul competiției.

Fond de ten pentru machiaj NYX Total Control Drop Foundation

Dacă sunteți în căutarea unui fond de ten mat și catifelat la preț de magazin, NYX Total Control Drop Foundation este exact ceea ce căutați.

Ideea din spatele frazei control total (total control) e că puteți adăuga fond de ten fără să vă faceți griji că nu va fi nivelat sau că va fi prea gros.

NYX Total Control Drop Foundation
NYX Total Control Drop Foundation

Cu siguranță te vei îndrăgosti de consistența aproape lichidă a fondului de ten. Datorită acesteia, vă va fi mult mai ușor să îl aplicați cu un burete de machiaj sau cu o pensulă înainte să se usuce.

Dacă aveți pielea uscată, asigurați-vă că o umeziți înainte de a folosi fondul de ten astfel încât să nu se agațe de piele.

Corector NYX Gotcha Covered Concealer

E destul de greu de făcut recomandări pentru corectoare pentru că ele nu funcționează pentru toată lumea. Gotcha Covered Concealer de la NYX Professional Makeup are o consistență mai groasă decât sunteți obișnuite. Vestea bună e că nu se simte pe piele.

Continuând trendul de imitație a mărcii, multă lume consideră acest corector ca fiind cea mai bună imitație pentru corectorul Cosmetics Bye Bye Undereye Concealer datorită formulei utilizate și gradului de acoperire.

Video: Recenzie despre corector NYX Gotcha

Deoarece folosește ulei de cocos, nu e indicat persoanele cu pielea grasă. Pe de altă parte, dacă nu aveți pielea grasă, se recomandă să îl folosiți cu măsură și să folosiți și pudră.

La prețul de 2.99$, acest corector merită încercat, cu siguranță.

Pudre de finisare NYX HD Finishing Powders

La fel ca majoritatea pudrelor care folosesc HD în denumirea lor, NYX HD Finishing Powders aplică de multe ori și un pic de sclipire în poze. Însă, dacă nu ai de gând să faci poze cu bliț, e o alegere grozavă.

Pudra NYX translucent HD merită să devină o parte indispensabilă a colecției tale. E măcinată fin, astfel încât să netezească pielea și să acopere aproape toți porii fără să facă pielea uscată și mai uscată.

Încă e un mister cum NYX a putut crea o pudră atât de minunată, prin urmare profită de ocazie și bucură-te de prețul foarte mic.

Tus de ochi NYX Epic Ink Liquid Eyeliner

Nu veți putea rezista niciodată să nu folosiți creionul de la NYX Epic Ink Liquid Eyeliner pentru că e exact ca cel de la Kat Von D Tattoo Liner însă la un preț mult mai accesibil.

Deși formula nu e complet mată, rezistă foarte mult și se aplică foarte ușor.

Paletă de culori pentru farduri NYX Sweet Cheeks Blush Palette

Paletele de culor pentru farduri sunt convenabile și ideale în călătorii, și tocmai despre asta e vorba cu  NYX Sweet Cheeks Blush Palette. Aceasta este o paletă de culori ieftină care conține 8 nuanțe de fard cu diferite finisaje și tonuri. Această vă oferă numeroase opțiuni pentru orice aspect vreți să vă dați machiajului.

Deși e ceva mai scump decât paletele din magazine, pigmentația și calitatea fiecărui fard sunt ceea ce dau valoarea acestui produs NYX Professional Makeup.

Sprai de fixare NYX Dewy Finish Makeup Setting Spray

Toate trusele de machiaj au cu siguranță nevoie de spraiuri de fixare și e la mintea cocoșului să alegi  Dewy Finish Makeup Setting Spray dintre toate opțiunile disponibile.

Persoanelor care au pielea uscată li se recomandă să își umzească cât mai bine pielea și apoi să folosească spraiul. Machiajul va rezista mai mult timp cu ajutorul acestui sprai, însă vă poate face pielea să pară „udă”.

Însă, dacă aveți pielea grasă, spraiul de fixare Mate Finish Setting Spray e opțiunea ideală pentru voi deoarece face exact același lucru însă nu umezește pielea.

Grund strălucitor NYX Glitter Primer

Toate doamenele au nevoie de un grund strălucitor la un moment dat. De fapt, chiar dacă nu vă plac grundurile, sunt toate șansele să aveți nevoie de acest tip de produs fără să realizați.

Grundul NYX Glitter Primer permite oricărui tip de fard, pigment sau finisaj să se lipească de el ca un lipici. Odată uscat, machiajul va rezista pe toată durata zilei.

Acestea sunt doar câteva dintre bestseller-urile oferite de NYX Professional Makeup pe care cu siguranță le veți îndrăgi și pe care le veți cumpăra mai devreme sau mai târziu.

Posturi din aceeași categorie: