Ginseng Coreano și beneficiile sale pentru minte și organism

Efectele ginsengului corean asupra sistemului imunitar au fost studiate de medicina naturistă din Vest pentru a-i descoperi potențialul de apărare a organismului în fața gripei, răcelii și a unor tipuri de cancere. S-a descoperit în urma studiilor clinice că acesta reduce nivelul glicemiei din sânge și colesteroul.

Asta înseamnă că această plantă poate ajută la tratarea diabetului de tipul 2 și poate reduce colesterolul ridicat. Însă, mai există și alte utilizări care încă nu au fost descoperite. În alte studii, s-a descoperit că această plantă are efecte de relaxare asupra muschi plămânilor. Aceste efecte ajută la deschiderea căilor respiratorii și ajută la combaterea simptomelor de ast precum și a altor condiții medicale care apar în urma obturării căilor respiratorii.

Combate infecțiile virale

Studiile de cercetare au demonstrat că Ginseng Coreano are potențialul de a jura un rol important ca adaptogen. Planta poate prelungi durata de viață prin combaterea infecțiilor virale și Pseudomonas aeruginosa.

Ginseng Coreano
Ginseng Coreano

Cercetările au continuat să susțină rolul de protecție împotriva efectelor nocive ale tratamentelor împotriva cancerului și a medicamentelor precum și abilitatea ei de a combate efectele secundare ale chimioterapiei. Ginsengul poate fi folosit și pentru prevenirea formarii dependenței pentru opioide și psiho-stimulante.

Încetinește procesul de îmbătrânire

Ginsengul corean conține și substanțe anti-îmbătrânire precum substanțe similare cu insulina și antioxidanți care nu se găsesc în alte tipuri de ginseng.

Video: Ginseng Coreano

Acesta poate facilita fluxul sangvin la organele interne prin capilarele care de obicei se micșorează pe măsură ce o persoană îmbătrânește. Asta înseamnă că organele vor fi mai sănătoase, iar organismul va funcționa mai bine.

Ajută memoria și îmbunătățește procesele mintale

Ginsengul (https://vegamega.it/) poate facilita procesele creierului și îl poate proteja în același timp. Această plantă poate mări puterea de concentrare și performanța mintală. Deoarece acesta conține un anumit tip de antioxidat, această plantă medicinală poate proteja celulele nervoase în fața efectelor cauzate de radicalii liberi. În plus, acest efect poate preveni pierderea memoriei și poate împiedica deteriorările cauzate de îmbâtrănire.

Utilizarea regulată de ginseng corean pe durata a 12 săptămâni poate îmbunătății performanțele mintale ale pacienților cu Alzheimer. Acest ginseng poate îmbunătăți și memoria pacienților care au avut atac cerebral.

Posturi din aceeași categorie: