Banda de alergare NordicTrack este o mașină bine construită

Banda de alergare NordicTrack T 6.5 S are o consolă excelentă care va fi greu de învins prin concurență. Consola are 20 de programe încorporate și posibilitatea de a accesa iFit cu un abonament plătit. Cu iFit vă puteți extinde biblioteca de instruire extensivă cu programul Google Maps. De asemenea, vă puteți urmări statisticile de antrenament pentru a vă monitoriza performanța zi de zi. Consola este, de asemenea, compatibilă cu iPodul, astfel încât să puteți exercita și asculta muzica prin difuzoarele încorporate. Banda de alergare NordicTrack T 6.5S are tot ce ai nevoie pentru un antrenament plăcut.

Caracteristici

Sistem de acționare grea, cu motorul continuu de 2,6 cai putere, care oferă un sistem de antrenare lin și puternic, cu capacitate de răcire automată.Rolele din spate, non-flex, prelucrate cu precizie și echilibrate de 1,9 ”ajută la prelungirea duratei de viață a motorului și sistemului de antrenare, reducând totodată uzura pe banda de rulare.

Găsește mersul pe jos, jogging-ul și alergarea cu viteze de până la 10 mph. Reglați-vă viteza doar cu un buton.Reglați-vă rapid înclinația între 0 și 10% pentru a viza grupuri musculare specifice și arde mai multe calorii.O singură atingere ajustează viteza și înclinați în câteva secunde la o simplă apăsare a unui buton.

Sistemul de amortizare FlexSelect vă permite să utilizați izolatoare duble de amortizare pentru a vă ajuta să reduceți impactul asupra genunchilor și a gleznelor sau să selectați o suprafață fermă și stabilă ca și cum ați alerga pe drum. Monitorizarea frecvenței cardiace prin senzori dubiosi CardioGripTM pe ambele ghidon.

Sistemul de sunet compatibil cu iPod vă permite să vă conectați la consolă și să auziți conținutul dvs. din difuzoarele duale de 2 ”.Șocul telescopic inovator EasyLiftTM Assist vă ajută să ridicați și să pliați puntea în sus și în afara drumului pentru o curățare și depozitare convenabilă.

Caracteristici ale computerului: NordicTrack-T6-5-S-Treadmill

  • Ecranul retroiluminat de 5 ”îți urmărește progresul în timp ce efectuezi.
  • iFit activat vă permite să obțineți un nou antrenament în fiecare zi, să vă urmăriți automat progresul, să reproduceți rulări din viața reală cu Google MapsTM, să concurați cu prietenii dvs. și să vă adaptați personal instruirea la obiectivele dvs. specifice.
  • 20 de programe de antrenament încorporate.

Citiți mai multe despre antrenează pentru sixpack.

Posturi din aceeași categorie: