Secretul pentru a oferi cele mai bune cadouri de afaceri

Daca aveti o afacere si doriti sa oferiti ceva clientilor dvs., ati putea dori sa cunoasteti cele mai bune cadouri de afaceri pe care le merita. Daca nu sunteti sigur de modul de a oferi cadouri de afaceri, mai jos sunt cateva sfaturi care va vor ajuta sa reusiti sa oferiti cadouri cu bugetul si reputatia dvs. intacte:

Cadouri de afaceri

Faceti-o personala

Trebuie sa fii atent atunci cand alegi cadouri de afaceri. In multe cazuri, cele mai bune intentii ale tale ar putea sa se intoarca impotriva ta. Intr-adevar, nu va place cand cadourile voastre aterizeaza in cosul de gunoi, deoarece acestea par a fi impersonale si generice. De asemenea, nu vreti ca aceste cadouri sa strige “disperat”. Iti place ca gestul tau sa fii personal si grijuliu.

Cadouri de afaceri

Fii creativ

Daca aveti clienti care sunt pasionati de golf, puteti trimite cateva bile de golf care ar pierde imediat. Dar, mai degraba, le puteti trimite ceva pe care il vor folosi o perioada lunga de timp. De asemenea, puteti include o nota daca doriti.

Nu le faceti niciodata promotionale

O multime de companii trimit cadouri clientilor lor care contin logo-ul si numele lor. Acesta nu este un dar. Este de fapt o piesa de marketing, deci nu o oferi niciodata. Potrivit unui expert, nu va inselati gandindu-va ca este un cadou pentru destinatari. Daca dati daruri fara sens, ar trebui sa aveti logo-ul pe el. Prin asta, oricine il aduna din gunoaie ar sti de la cine este.

Nu fi zgarcit

Luati in considerare suma pe care ati putea-o cheltuiti sa luati pe cineva pentru o masa buna. Acea masa ar putea fi uitata sau pierduta pana a doua zi. Cu toate acestea, in ceea ce priveste cadourile, intreprinderile incearca sa determine cat de putin ar putea sa cheltuiasca. Daca toate lucrurile din afacerea dvs. sunt de prima clasa, nu fi niciodata ofertantul slab in ceea ce priveste aprecierea dvs. Avand in vedere acest lucru, ar putea fi mai bine sa nu trimiteti nimic, decat sa trimiteti ceva. De fapt, nu trebuie sa va aruncati bugetul pe cadouri. Puteti trimite videoclipuri de la echipa dvs. spunand cat de mult va place sa lucrati cu ei. De asemenea, puteti trimite fotografii ale echipei dvs. Astfel de atingeri personale sunt cele mai bune modalitati de a face o impresie de durata.

Arata aprecierea nu doar la sarbatori, ci tot timpul anului

Trebuie sa tineti cont ca calendarul este la fel de esential ca si calitatea in ceea ce priveste oferirea de cadouri. Este firesc sa se gandeasca la trimiterea de cadouri in concediu. Cu toate acestea, ati putea dori sa reevaluezi. Sarbatorirea sezonului este timpul cel mai putin eficient pentru oferirea de cadouri. Fii recunoscator pe tot parcursul anului. Dar, mai degraba, asteptati un moment neasteptat si asigurati-va ca darurile sunt memorabile.

Nu folositi niciodata cadouri de afaceri ca mita

Nu toti clientii existenti sau potentiali merita o apreciere sau un cadou. Tineti minte ca darurile nu trebuie vazute ca mita. Respectati regulile si limitele stabilite de beneficiarii organizatiei. Majoritatea oficialilor guvernamentali nu pot accepta prea mult in ceea ce priveste darurile.
Dar, pentru relatii corecte, darurile potrivite va pot face sa iesiti in evidenta daca sunteti un vanzator existent, un candidat la un loc de munca sau sperati sa-i castigati afacerea.

Citiți un articol foarte informativ despre ruj.

Posturi din aceeași categorie:

    Nu a fost găsit